Mituri despre manichiura cu gel, demontate de specialisti

Mituri despre manichiura cu gel, demontate de specialisti
Pana la 4 saptamani de stralucire , culoare si rezistenta!

Aceste doua beneficii au fost suficiente pentru a starni discutii contradictorii.

Asadar, nu este de mirare ca  exista si o multime de mituri in spatele manichiurilor semipermanente sau a unghiilor tehnice. 

 
Iata care sunt cele mai comune mituri si descopera adevarul din spatele lor!
 
Unghia nu respira din cauza ojei semipermanente, a gelului sau a acrilului  - FALS
 
In realitate, unghiile nu “respira” deloc – cantitatea de oxigen si nutrimente care ajung la baza patului unghial este furnizata de sange,  nu din exterior.
O confirma cu argument stiintific specialistii din Statele Unite ale Americii, printre care si Doug Schoon, om de stiinta, profesor si expert in structura unghiei.

Astfel, fie ca folosesti un lac obisnuit pentru unghii, unul semipermanent sau constructii de gel/acryl, nu vei intrerupe fluxul de oxigen si substante nutritive care mentin hidratarea si rezistenta unghiilor.

Pentru a te asigura ca unghiile sunt fortifiate si rezistente, poti folosi un tratament pentru unghii  care sa asigure nivelul necesar de hidratare si sa intareasca structura unghiei.

 
Efectele ojei semipermanente: unghii moi si predispuse la rupere -  FALS
 
Anumite cliente pot observa ca unghia tinde sa devina mai flexibila  dupa aplicarea ojei semipermanente si expunerea la UV/LED – efectul este  doar pe termen scurt, unghia revenind la rezistenta initiala in primele 24 de ore. 
Acest fenomen se intampla deoarece aplicarea oricarui tip de invelis asupra unghiei (oja clasica, semipermanenta sau constructii de gel/acryl) incetineste circulatia uleiurilor naturale si umezelii din patul unghial catre unghie. Dupa 24 de ore, ritmul normal se reia.

Un intaritor pentru unghii  iti va asigura clienta ca unghiile ei primesc nutrientii necesari pentru a-si mentine rezistenta si nivelul de hidratare.

Oja semipermanenta si constructiile cu gel sau acril afecteaza structura unghiilor - FALS

 
Cele mai noi lacuri semipermanente si geluri  pentru unghii contin ingrediente de calitate superioara, care nu afecteaza structura poroasa a unghiei.
In plus unghia naturala va fi protejata ca intr-un invelis de factori externi cum ar fi apa, detergentii, frigul.

Tehnica de pilire folosita pentru pregatirea unghiei, insa, este pasul care poate fragiliza structura patului unghial.
Foloseste o presiune minima, incat sa netezesti suprafata unghiilor si sa indepartezi asperitatile care pot afecta aderenta lacului de unghii sau gelului, fara sa exfoliezi stratul superior al unghiei.

In cazul in care clienta este hotarata revina la unghiile naturale si refuza o noua constructie cu gel, este important sa nu expui complet suprafata unghiei naturale.
Indeparteaza cea mai mare parte din straturile constructiei anterioare, astfel incat diferenta de nivel dintre unghia naturala si constructie sa fie imperceptibila atunci cand va creste. Pilirea excesiva sau folosirea unei pile prea dure poate subtia suprafata unghiei, ceea ce mareste riscul ca unghia sa se rupa usor sau sa se exfolieze.

 
Manichiura tehnica poate fi un real beneficiu persoanelor cu unghii moi, unghii roase sau unghii care se exfoliaza.

De asemenea, persoanele cu pat unghial foarte scurt vor descoperi cu incantare dupa o lunga perioada de purtat unghii tehnice ca patul lor unghial s-a marit.

Unghiile tehnice sunt o inovatie in domeniul infrumusetarii menite sa ne ajute sa avem mereu o manichiura curata, ingrijita, eleganta si stralucitoare cu efort minim.
 

Suport clienti 10:00-18:00

0785818770 support@baff.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!